پای مرغ ، یک پیش غذای خوشمزه، شیک و آسان

به گزارش جاذبه های چارگون، پای مرغ یکی از بهترین پیشنهادها برای یک پیش غذای خوشمزه است. در این مقاله شما را با طرز تهیه یک پای مرغ خوش طعم و عالی آشنا می کنیم

پای مرغ ، یک پیش غذای خوشمزه، شیک و آسان

پای مرغ

مواد لازم برای تهیه پای مرغ برای 8 نفر

خمیر پای: 2 ورق

کره : 60 گرم

پیاز خرد شده : 1 عدد کوچک

کرفس خرد شده : 2 عدد

هویج خرد شده : 2 عدد

نمک و فلفل : به مقدار لازم

عصاره مرغ: 2 مکعب کوچک

آب: 500 میلی لیتر

سیب زمینی پخته شده و مکعبی خرد شده: 3 عدد متوسط

مرغ پخته شده و مکعبی خرد شده :225 گرم

آرد ساده : 3 قاشق غذاخوری

شیر پر چرب: 125 میلی لیتر

جعفری تازه خرد شده : 3 قاشق غذاخوری

پونه کوهی تازه خرد شده : 1قاشق غذاخوری

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.

خمیر پای را درون قالب پای قرار دهید.

1/2 کره را درون ماهیتابه قرار دهید. پیاز، کرفس، هویج، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.

عصاره مرغ را درون آب ریخته و بکذارید تا جوش بیاید.

سیب زمینی ها را اضافه نموده و تفت دهید تا سیب زمینی ها نرم شوند.

در یک قابلمه متوسط مابقی کره را ذوب نموده و مرغ و آرد را با هم تفت دهید. شیر را اضافه نموده و حرارت زیر قابلمه را کم کنید.

مخلوط مرغ را به تابه اضافه نموده و بگذارید تا کامل بپزد. سپس جعفری و پونه را اضافه کنید.

بعد از پخته شدن مخلوط را روی خمیر پای درون قالب بریزید.

تکه دوم خمیر را روی قالب و مخلوط قرار داده و لبه های آن را بچسبانید.

روی سطح پای با نوک چاقو تعدادی شکاف ایجاد کنید تا کامل پخته گردد.

به مدت 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا روی آن طلایی گردد.

منبع: توریسم آنلاین

به "پای مرغ ، یک پیش غذای خوشمزه، شیک و آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پای مرغ ، یک پیش غذای خوشمزه، شیک و آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید